måndag 21 juni 2010

VECKANS LUNCH

Vi har stängt midsommarhelgen!

Helstekt Rosé-Filé (gris) art la Belle.Helstekt filé smaksatt med mortlad rosépeppar som ger en härlig smak och grund för vår krämiga pepparsås på samma korn. Råstekt Potatis och Svart Vinbärsgelé för att få ytterligare färger i smakpaletten. Bli målare du me!

Lammfärs Bracciola [bratjiola].Köttfärslimpa på Lamm laddad med Persilja, Lök, Vitlök, Oliver, Bacon, Russin och Parmesan. Överbakas med Tomater, Lök, Vitvin och Kryddor från Provence. Serveras med Timjanklyftpotatis. Såååå... mycket smaker!

Stekt Mozzarellaspäckad Kycklingfilé "Dijonnaise" med sauterade Haricots Vertes Provençale. Birdie nam nam som vi serverar med mycket Kärlek, Råstekt Potatis och en härligt gräddig Dijonsenapssås. Gissa vart vår inspirationsresa går i år!

Helstekt Entrecôte med säsongens SISTAPotatisgratäng, härlig Rödvinssås och Mor Anders goda Pressgurka. Nu är grunden lagd för att klara ett gammalt hederligt midsommarfirande. Lycka till!

VI ÖNSKAR ALLA EN UNDERBAR MIDSOMMAR! Detta var sista "lunchen" på bee för den här säsongen. Vi hoppas du har varit gillande av vår mat. Vi gör nu ett sommaruppehåll och ändrar våra öppettider till vår SOMMARTIDTABELL som är alla dagar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar